Vrienden van het Rotterdams radio Museum

Correct Electronics is onze sponser.

Maar, wij ontvangen ook regelmatig donaties van particulieren, consumenten en bedrijven.
Niet alleen in die vorm van uitbreidingen op onze collectie, kennen wij ook de: “Vriendenclub” van het Rotterdams Radio Museum.

Wat bieden wij de Vriendenclub van het RRM?

– U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van alle Thema Tentoonstellingen.

– Wij houden u op de hoogte van de laatste toevoegingen op onze collectie.

– Speciale demonstraties en lezingen m.b.t. de laatste ontwikkelingen op elektronica-gebied.

Wilt u lid worden van de Vriendenclub? Stuur een bericht via het contactformulier.

Hoe wordt u donateur van ons museum?

Stuur dan een bericht via  het contactformulier.

Uw gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt worden en u kunt aangeven of u het op prijs stelt om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe ontwikkelingen.
Het beleid is verder, dat persoonsgegevens van onze relaties aan niemand doorgegeven mogen worden als daar geen strikte aanleiding voor is.

Uw donaties zijn altijd van harte welkom!

U kunt al donateur worden voor € 25,00 per jaar.
Donaties kunt u overmaken op ABN/AMRO bankrekeningnummer: 521322111
t.a.v. Stichting Rotterdams Radio Museum, te Rotterdam.
Ons KvK nummer is: 24-290523