Ruilbeurzen

Twee maal per jaar organiseren wij interessante Ruilbeurzen.

Liefhebbers en verzamelaars bieden tijdens de beurs platenspelers, bandrecorders, onderdelen, computers en radio- en televisie apparatuur aan.
Op hun beurt zijn zij weer op zoek naar dat ene ontbrekende stukje materiaal dat zij graag aan hun eigen collectie zouden willen toevoegen.
Een dergelijke beurs, zo is de ervaring, trekt tussen 12.00 uur en 16.00 uur een enorm aantal geïnteresseerde bezoekers.
Per beurs schuifelen er vele belangstellenden uit binnen- en buitenland langs de kraampjes en worden er goede zaken gedaan.

U kunt zich voor deelname aan de volgende ruilbeurs  aanmelden via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lezingen en presentaties.

Bezoekers die zich minder in de techniek verdiepen maar die uit het oogpunt van nostalgie interesse hebben in historie, zullen ongetwijfeld ook aan hun trekken komen. Want tijdens de Open Dagen zijn er volop lezingen en seminars te volgen over de ontwikkeling van elektronische apparatuur door de jaren heen.
Buiten een rondgang door het sfeervolle museum, bieden de Open Dagen altijd verschillende activiteiten en presentaties van de mooiste bewaard gebleven tv en radio opnames vanaf de periode 1890.